Gyakori kérdések
Hogy működik a webáruház?
A webaruhazam.hu a Provimax számlázó szoftvereivel kommunikál a WebKer illesztő program segítségével. Az így létrehozott rendszer, automatikusan tudja működtetni a webáruházat. A webáruházba automatikusan kerülnek fel a termékek, valamint azok áradatai és a webáruházban leadott rendelések emberi beavatkozás nélkül átkerülnek a számlázó programba. Amennyiben új vevő ad le rendelést a webáruházban, akkor a számlázó programba automatikusan felvételre kerül az új vásárló. Önnek nincs más dolga mint a rendelés vizuális ellenőrzését követően pár gombnyomással számlát vagy szállítólevelet készítsen, majd a megrendelőnek a kiválaszott módon átadja a termékeket.

Mire van szüksége a webáruháza elindításához?
Szükséges a Provimax WEBKER programja, valamint a WebKer-hez kapcsolható számlázó programok közül az alábbi listából valamelyik: Amennyiben még nem rendelkezik Provimax számlázó programmal, vagy esetleg a WebKer illesztő programmal, akkor azt a webáruház rendelése folyamatában szintén megrendelheti.
Ha Ön HASZON Steel programmal rendelkezik, akkor annak megrendelését a program saját weboldalán teheti meg. Ebben az esetben érdemes a megrendelés előtt egyeztetni Provimax-os ügyfélszolgálatunkkal.

Van már domain nevem, használhatom azt is?
Igen, a megrendelt webáruházra rá lehet irányítani az Ön saját domain nevét is. Abban az esetben ha saját domain név mellett dönt, a domainnel kapcsolatos teendőket Önnek kell elvégezni. Biztonságos SSL (HTTPS) kapcsolatot az általunk használt webaruhazam.hu végződésű domaineknek biztosítunk. Amennyiben nem szeretné a teljes domain nevet az áruházhoz kötni, akkor használhat aldomaint (pl. http://bolt.azöndomainje.hu)

Milyen tudást igényel webáruházam kezelése?
A webáruház kezeléséhez nincs szüksége különösebb tudásra. A beállításokat igyekszünk egyértelművé tenni, valamint a webáruház nem tud olyan helyzetbe kerülni, amely beállításból fakadóan működésképtelenné tenné.

Hogy tudok segítséget kérni ha valamiben elakadok?
Tudásbázis oldalunkon részletes leírást kaphat webáruház működésével kapcsolatos kérdésére, vagy munkanapokon telefonon keresztül felveheti a kapcsolatot kollégáinkkal.