Egyedi megjelenés beállítása

A webáruház megjelenítését egyedi igények szerint beállíthatja.

Az alábbi elemek segítségével a Irányítópult -> Webshop beállítások menüpont alatt könnyedén konfigurálhatja:

  • Webáruház neve, ez a név szerepel a webáruház bizonyos részein és az e-mailekben:

Webshop neve mező.

  • Webáruház logó

A logókép formátuma jpg, png. A kép ajánlott magassága 50 pixel. Egyéb esetben a webáruház szoftvere méretezi át, amely esetleges torzulással járhat.

  • Korhatárros tartalom jelzése

Amennyiben szükséges, beállítható, hogy a weboldal figyelmeztetést adjon arra az esetre ha 18+-as tartalom is található rajta.

  • A nem-bejelentkezett felhasználók ársora

Alapértelmezetten a Kisker ársor árai jelennek meg a terméknél a még nem regisztrált felhasználók esetén. Ha ezen módosítani szeretne, akkor a számlázó programban az ársorok sorrendje szerint, az áruház is lehetőséget ad ennek beállítására.

  • Webáruház menü maximum mélysége

A mobil és egyéb eszközök reszponzív megjelenítése miatt a webáruház alapértelmezetten csak 3 szint mélységig állítja be a menüket. Amennyiben szükség ez módosítható 4 szint mélyre is. Hosszabb megnevezések esetén előfordulhat, hogy a 4 szint mély menürendszer bizonyos eszközök esetén (néhány tablet típus, vagy egyedi képi felbontással rendelkező eszköz esetén) túl lóg a megjeleníthető képszélességen, ebben az esetben ajánlott a 3 szint mélységet választani. A 3 szint mély menü esetében is elérhető a 4. szint az oldalon található "breadcrumb" navigációs rendszer segítségével.

  • Webáruház favicon

A modern böngészők ezt az ikon a navigáció megkönnyítéséhez használják. Böngészőlapon és könyvjelzőkben használatos. A kép arány 1:1. Ajánlott maximum méret : 128x128. Formátuma: ico

  • Webáruház színtéma

A megadott színsémák közül szabadon választhat a felhasználó. A séma megváltoztatja a hivatkozások, gombok és a menü színét.

  • Webáruház háttér

A webáruház a nagyméretű képek és mozaik képek használatát támogatja.

Nagyméretű kép esetén célszerű nagy felbontású, jó minõségű képet alkalmazni.

Mozaik kép esetén érdemes a képszéleinek megfelelő illeszkedésére figyelni, hogy egységes háttérkép látszatát keltse. 

  • Webáruház üdvözlő doboz

Az üdvözlő doboz a webáruház kezdő és kereső oldalán megjelenő elem.

Használatához be kell kapcsolni. A doboz 3 html szövegszerkesztő segítségével használható. Nem probléma ha a szövegszerkesztők bármelyike üresen marad, ilyenkor a webáruház figyelmen kívül hagyja az üres dobozrészt.

A szövegszerkesztőben a szövegek szabadon formázhatóak, valamint  lehetőség van hivatkozások és képek beszúrására is.