OTP Simplepay beállítása

Rendszerünk az OTP Simplepay fizetési rendszerét használja. Amennyiben a Rendelési beállításokban bekapcsolta a bankkártyás fizetési módot,  a szükséges további beállításokat az Irányítópult-> Bankkártyás fizetés beállítása menüpont alatt lehet elvégezni.

Az áruházak a forint (HUF) valutanemet és a Simplepayen keresztüli bankkártyás fizetési módot támogatják.

A beállításokban szükséges az ön élesített Simplepay fiókjából a Kereskedői azonosító (HUF) és a Hash Kód (HUF) megadása.  A Simplepay rendszerében a „Fiókkezelő” oldalon a fejlécben megtalálhatók a fiók alap adatai. Ezek között található meg a Kereskedői azonosító. Ezen belül a „Technikai adatok” aloldalon az „Alap adatok” között található meg a Hash kód.

Továbbá a Simplepay rendszerben szükséges megadni a webáruháza IPN elérési útvonalát (Ez fogja igazolni, hogy a tranzakció sikeresen végbement). Ezt a Az Ön Webáruházának IPN elérési URL-je sorban találja.

Figyelem! A Simplepay szolgáltatás használatához Önnek adattovábbítási nyilatkozatot kell tennie, amit vásárláshoz a vevőnek el kell fogadnia! A vásárlóknak a rendelési űrlap kitöltésekor, a rendeléshez, szükséges elfogadniuk az webáruház adatvédelmi nyilatkozatát, így javasoljuk hogy a Simplepay által előírt nyilatkozatot a Dokumentumok>Adatvédelmi nyilatkozatba írják bele!